HTML

objektíven a szcientológiáról megint

Az oldal forrása egy Reformer nevű srác bolgja , ami szőrén szálán eltünt, jó információ forrás . Legyen itt mindenki okulására.

Friss topikok

és ime, még egy túlélő ... figyelj ,és okulj nyájas olvasó

2008.03.03. 16:23 harmatOSA

 
  1. Kalman szerint:
    070724 21:38

Előszöris elnézést, hogy nem fedem fel a kilétem,
de szterintem megértitek. Mielőtt kérdeznétek a Sea Org a szcientológia (föle) az elit réteg, 14 évesen vittek el azzal, hogymilyen jó, meg h világ megmetése, meg h történelmet írünk (ami persze hülyeség, legfeljebb akk kerülnek be a történelem könyvekbe, ha az álvallásokról lesz szó, mint egy nagyszerű példa) nos telebeszélte pár Sea Orgos a fejem, és azt is mondták, hogy lesz fizetés, így aztán gondoltamnyárimelónak legalább jó lesz, de mint kiderült, ez igazából egy milliárd évre szól, ami persze hülyeség, csak az agymosás része. Amerikába írtam alá a szerződést (azt hitem olan mint egy jókis tábor naívan) [igen munkatábor mint kiderült] és érdekes valahogy Pesten a viii. ik kerületbe kötöttem ki vagy a vii ikbe? nem tudom Leonárdo Da Vinci utcába aholis az OTL található (a sok agymosottak bólya) lényeg a lényeg szar kaja volt (ha volt) keményen dolgoztattak, spártai körülmények, egy közeopes szobába laktunk vagy 10 en és borzaztó volt, és azt hittem akkor még hülyegyerekként, hogy ez tényleg segít majd vagy h ez jó, de nem csak át kell gondolni. Majd kiküldtek Dániába return jeggyel, aholis elvették a mobilom azzal h “Ne zavarjon a tanulás, és a munka közben” -és még a szcientológusok papolnak az emberi jogokról- aztán érdekes az útlevelem, és a személlyim is eltűnt érdekes….
Dániába az AOSH eu ba 2és fél hónapot nyomtam le.
EGYSZERŰEN 2* olyan szar volt mint Pest (akkor ne is beszéljünk a Flag ről) és Dániába is keményen dolgoztattak, szekrényeket cipeltem, csatornát tisztítottam, hűtőt pakoltam, más szőnyegét takarítottam, és a köztérről szedtem a fehér epret, hogy a sir,öknek (sea Org tagoknak) legyenmit enniük, de ha fizettek is volna érte heti 500 ftnál ne számíts többre és + van képók megkérdezni h miért nem varrod meg a ruhád, (amikor elszakadt) és alapba nincs is rá időd, nemhogy pénzed sincs, még időd se. Aztán miért nem veszel szappant??? Veszel, és kidobják azzal h van szaga!! MElyiknek nincs? Azért mondják h rossza ha van szaga, mert szagtalannak kell lenni, hogy en zavard a publikokat akik vennének könyvet, meg ilyesmi, de ez is csak az agymosás része. Minál több erőt, energiát pénzt, időt beleöl az ember vmibe, annál inkább képes és elhisz ezt a sok baromságot. de a legjobb példa annak a ki fan mondja már meg nekem h ha LRH annyira OT nemtudom mennyi volt akk miért halt meg a teste olyan korán, és miért nem jön vissza?
Miért nem intézkedik? Miért nem reklámozzáák h egyik fia többszöri öngyilkosági kísárlet után “eltűnt” ?? A másik meg elárultaLRH titkait a “dewolf vallomásban” ? ezt miértnem?
Vagytalán ti is tujátok h az egész csak pénzre megy ki? Utolólah mint kiderült ha Sea Org tag lettem volna (nem csak EPF es “kutya” Dániában) akk ha Flagbe megyek újból meg kellettt volna csinálnon az EPF et :I. de a vicc az hogy az egyik barátom akit Balázsnak hívnak az a misszióba nem volt minősítva (a misszió egy kis épület alap dolgokkal…) és kapott egy programot amit meg kellett csinálnia előtte (borsos árak) mellessleg egy kis agymosás is. Nos lejött egy hölgyemény a Misszióba és érdekes mit ad Isten a Sea Orgba minősítve volt:) Nahát?! Kellett nekik ingyen cseléd. Melyik vallás mondja azt h ez az a szint amit neked még nem szabad megtudni?? Miért nem? Mert ráeszmélek h ez mekkroa baromség, és még igazam is van? a válasz: szcientológia
van itt még több hazugság is: Azt mondják h ha a szcientológus SP vel azaz elnyomó személlyen találkozik beszél vele kapcsolatot létesít akk beteg lesz azaz PTS (lehetséges bajforrás- eztmindenkire rákenik akire akarják, de nem veszik észre h rájuk is ráeshet a zongora: Miért nem??? tehát ők is PTS ek nem? ) Nos a szci azt mondja h ha vki ilyet olvas akk beteg lesz xD
Sztem ez csak egy egyszerű trükk arra h a még félig agymosott embereket visszatartsa az igazság elől. Hogy miért mondtam el és árultam ezt el? Mert remélemti és akiknek majd másolgatjátok:D nem fognak abba a hibába esni amibe én és szüleim.
Bármely óhaj, sóhaj panasz bánat az e-mailomra kalman12345@citromail.hu köszönöm h hozzászól6am

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivenaszcientologiarolmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr6363629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gothmog 2008.03.03. 20:23:50

huh, hát végigrágtam, így első olvasatra annyi jutott eszembe, hogy "úristen, szerencsétlen!". A szöveg stílusa legalább annyira beszédes, és tanulságos, mint a sztori amit leírt.
süti beállítások módosítása