HTML

objektíven a szcientológiáról megint

Az oldal forrása egy Reformer nevű srác bolgja , ami szőrén szálán eltünt, jó információ forrás . Legyen itt mindenki okulására.

Friss topikok

MERT VANNAK HELYEK AHOVA EGY ÁTLAG EMBER NEM JUT

2008.03.03. 12:16 harmatOSA

 

 

CapCom:
“voltam sajnos Sea Orgban.
rövid beszámoló, amolyan adalék TWA-nak, miről lehet még írni.

Akkor léptem ki, amikor a belső “titkos” tanításokat olvastam a könyvtárukban. Addig még elhittem a célt, mert a technikájuk jól van összeszedve több keleti és nyugati vallás és pszichológiai dologból.
Szóval ott olvastam, hogy ha az egyházat megtámadja valaki, sose foglalkozz azzal amivel támadnak, első lépés hogy zsarold, blackmail-ezd a támadót.
Indok: mivel a legfontosabb az egyház megmaradása.
Amúgy a szekta nem jó szó, mert eredetileg azt a vallási csoportot hívják így, aki kiválik vmiből. Ők meg csak vannak.

Sea Org: megérkezel, aztán elveszik az útleveled. persze elkérik, csak nem adják vissza, mindig kitalálnak vmit, meg te úgy se akarsz elmenni.
Travoltától kezdve minden amcsi OT-sokról annyi adat van, hogy szarrá zsarolják őket. Sok magyar szenved kint, mert ha el akarnak menni, hazaútra nincs pénzük. Megengedik hogy maradjanak, de akkor a kajáért és a lakásért kell dolgozniuk, tehát megint nincs lehetősége repjegyre pénzt gyűjteni. sokan fél éve így szívtak kint, félig agymosott/tébolyodott állapotban.
Próbáltak zsarolni kint (lehallgatás, igazság és security check,elzárás és egyéb fenyegetés), de bénák voltak. Láttam saját szemmel magyarokat, akik a hajón dolgoztak (FreeWinds), és be voltak hetekig zárva. Csak enni/inni vittek nekik, senkivel nem beszélhettek. miután pár hét után feladták, visszavitték őket dolgozni.
Persze a magyarázat ez volt: félreértett valamit, “meg nem értése” van vmi felett, hiszen hol lenne máshol jobb mint a fizikai sík rabságából kitörést biztosító CoS-hoz képest?
Nagyon félnek az FBI-tól, mert ha bemennének hozzájuk, nagyon bizalmas adatokat megtudnak róluk és a kuncsaftokról.
Ha elmész, aláíratnak amcsi közjegyző előtt úgy angol jogi szöveget, hogy senki nem tudja rendesen lefordítani.
Minden tétel megszegése, elárulása, kibeszélése asszem 10,000USD/db.
persze előtte “finoman” jelzik, hogy szobába zárnak,ha nem írod alá. Telefonálni nem tudsz, konzul nem talál meg, letagadnak. Aztán eleve “nem szeretik” ha pénzed van és úgy lépsz be. Megmagyarázzák, hogy minek az, úgy se akarsz elmenni, ott meg semmi se lehet igazán (hely nincs, időt meg semmire nem hagynak)
Sok security-s emberük van, akik szintén CoS-osok, igen komolyan veszik a munkájukat. Sokuk magyar, mert arra jónak tartják őket (fizikum, lojalitás,stb). Magyarok összetartása elég erős, kajánál látszik igazán mennyire sokan vannak kint. Legnagyobb asztal pl. a magyaroké, aztán tán spanyol/brazil volt a következő.
Legjobb azóta: küldik havonta kétszer is amcsiból a tartozás levelet, néha már itthonról is (adós feliratot nyomnak a borítékra). képesek akár pár dollár résztartozást is kiszámlázni, levelet küldeni, még ha rég kifizették az árát a postán. Trükk az, hogy ha csak 1USD-t is kifizetsz, akkor elismered, a tartozást.
Amúgy se tértivevényes se más számlát nem küldenek, tehát bizonyítani nem tudják, elévül pár év után.
Eltünés nem működik: mert embereket küldenenek ki és kinyomozzák. Felcsöngetnek, ismerősökön keresztül keresnek meg, munkáltatókon és egyéb banki/állami információkat szereznek meg. kipróbáltam pár éve, felesleges.
Beszéltem olyan régi CoS taggal úgy 7 éve, aki profin tud zsarolni embereket Apehhel. Amolyan ex-komcsi feljelentősdit játszik mások idegeivel. Nah, Ő már “intézett” tartozást olyannal, aki szembefordult az egyházzal (”mókus” lesz, így hívják az ex és anti CoS tagokat)
OTP-ben több embert rúgtak már ki mert pl. keresztény és nem CoS tag. Szóval jól nyomulnak. Érdemes lenne ott is körbenézni.
Nem mondanám,hogy a kórházak bezárásához nincs közük. min. 10 éve gyúrnak a pszichiátria ellen, külön alapítványuk van rá (Lenkei Gyuri is benne van tán).
Ha felkeresel olyan Sea Org tagot aki min. 1éve kint van (USA, főleg Florida, Tampa, mint a legnagyobb központ, de szépen vannak máshol is, pl Koppenhága) akkor egyszerűen nem tud magáról beszélni. 1 év után eltünik a személyisége, csak és kizárólag az történik ami az egyházban. Kint amúgy is egy szobában min 6-7 ember lakik, emeletes ágyakon, sokszor szekrény sincs. Security van körben, kerítés is van. Úgy van felépítve, hogy egymást jelentik az emberek be/fel. Tehát ha valaki már kezdene azon gondolkodni,hogy elmegy, elege van, egy ún. “etikai tiszt” keresi meg. Ha gázos az ember, de menthető (nem öreg, mert azok betegek, meg nem bírnak 14-16 órát dolgozni naponta) akkor “fekete inges” lesz az illető. Nem beszélhet senkivel, csak fekete ingessel, külön “etikai képzésben” részesülnek, más néven visszamossák a tudatukat.
Érdekesség, sose látsz igazán idős Sea Org tagot, egyszerűen kirúgják, vagy kirendelik a legpocsékabb és távoli friss CoS területre (távolkelet, közép-Eu, oroszo.)
Van belső elhárításuk, ezek LRH Messenger-ei. Nekik jelenthetsz, ha valami nem működik, és Ők bármilyen belső szervet ellenőrizhetnek. Ha belépsz, iszonyú feltételeket kell elfogadnod, ha jól emlékszem 1 millió USD kapásból, ha kilépsz.
Ünnepeken és máshol is mindig kifejezik, hogy csak és kizárólag LRH-nak köszönhető minden. Ha nem tapsolsz (tiszta kommunizmus, de rosszabb annál), akkor a teremből kifelé már leszólít az etikai tiszt, aki(k) előadás alatt figyeli(k) ki az aki nem vigyorog,tapsol,netán másra figyel.
Van aki úgy szúrt ki velük USAban,hogy spec.fém lapokat adott fel a visszaborítékban (amit kint ők fizetnek) és ki kellett fizessék a borzasztó nagy postai költséget. többet nem keresték.
Amíg nem vagy ellenséges, addig csak levelet,számlát küldenek. Ha bármi jelét teszed az ellenséges szándéknak,akkor fekete listára tesznek. Zaklatnak úgy is, csak akkor már zsarolni próbálnak, többféle módon (általuk már ismert tények alapján, vagy vakon is, mert hát mindenkinek van vmi sara az életben).
Valaki jól írta a reagálásában, hogy ügyesen épülnek fel az érveik. Elöször azt mondják bárki bármiben hihet. Aztán már csak LRH-ban, hisz Ő adta meg a kulcsot mindenhez. Persze kifelé az első érv szerepel, később csak próbáld meg felhozni más vallási értékeid: min. etikai tisztel találkozol (sokat), vagy fekete inges leszel, esetleg szoba, jobb esetben kirúgnak és fizethetsz mindent.
Számlák aláírása: fizikailag nem kényszerítenek, de mindent megmagyaráznak, hogy ez csak papír, meg hát nem is akar innen elmenni senki, tehát ne izgulj. Egy idő után meg ha izgulsz, akkor ismét etikai tiszt, és a többi “etikai folyamat” felé mehetsz…
Sok a saját farkába harapó érv. Azon a ponton csatlakoztatják be az érvüket, amivel épp meggyőzni akarnak. Találtam már magam fél évvel később a kör másik felén. Van akit egy felértékelő érv után már tolvajlással, abból következően hazugsággal vádoltak meg. Szerencsétlen inkább hagyta hogy eltünjön a személyisége, mert félt. Aki odaérkezik az eleinte lelkes, meg azt hiszi, azt fogja csinálni, aminek ment. Elhitetik a recruit-áló magyar tisztek, hogy pl. auditor (aki nem tudja,kb.: éber-hipnózis szerű, könyv vagy e-meter-es szeánsz) lehetsz, aztán kint már security-s vagy épp építő-munkás leszel. Volt magyar,aki ott hagyta az egyetemet,mert auditor lesz. fél év után security-s volt, kérdeztem még ott, hogy van, mi van az eredeti céljával. Addigra feladta, kimosott mosollyal mondta, hogy ez is fontos végülis, meg hát az egyháznak itt van szüksége rá.
Van itthon olyan vallásokkal foglalkozó oldal, aki segít az eltünteket szektákból visszahozni, fizikai és szellemi értelemben is. Mondta a vezetőjük, hogy egyedül a scientology-ról nem mer semmit írni, és informálni, mert csak tőlük tart, nem akar jogi csavart. Mutatja a helyzetet, kimenekülés lehetőségeit. Emiatt nem láttok igazán senkit, aki itthon elmeséli mi volt. Fenyegetve, zsarolva vannak, és általában már nem találják a helyüket többet. Ahogy egy légiós, katonaság/titkosszolgálat is az egyén elkülönítését, személyiség törlését vagy épp függőségét alakítja, használja ki.

Azt hiszem innen nem jelentkezem többet, mert nagyon idegesek lesznek “ők”, hogy ezt elmeséltem.”

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivenaszcientologiarolmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr76363239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hjozsef1 · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.28. 00:41:19

Ez már vicc, ami a szcientologia körül van. Lenkeiék jól megszedik magukat. Én meg inkább elmegyek vitamincsomagot nyerni ide: www.vitaminbank.hu/sablon/nyeremenyjatek.php
süti beállítások módosítása