HTML

objektíven a szcientológiáról megint

Az oldal forrása egy Reformer nevű srác bolgja , ami szőrén szálán eltünt, jó információ forrás . Legyen itt mindenki okulására.

Friss topikok

elkapták....

2008.10.30. 14:05 harmatOSA

 

 

Elkapták a szcientológusok honlapjának egyik feltörőjét

Szerző: Dajkó Pál | 2008-10-18 19:11

Guzner bűnösnek vallotta magát, s a börtön mellett pénzbüntetés is vár rá.

 

 

 

Egy pénteki meghallgatáson egy 18 éves New Jersey-i férfi bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt, vagyis elismerte, hogy részese volt annak a hackertámadásnak, melyet Szcientológiai Egyház honlapja ellen indított az „Anonymous” nevű, akciójával nagy hírnévre szert tevő csoport.

Dmitriy Guznert, ha bűnösnek találják, 12-től 18 hónapig terjedő börtönbüntetés (más hírek szerint akár 10 év, de ez kevéssé valószínű, az alku következtében lehet alacsonyabb a kiszabható büntetés), illetve 37 500 dollár kártérítés megfizetése várhatja. A csoport, melynek Guzner tagja volt – s melyet például Sarah Palin alelnökjelölt postafiókjának feltörésével is vádolnak –, túlterheléses támadásait január közepén indította meg, s egy időre sikerült is a szervezet szervereit megbénítaniuk. Ugyanakkor telefonhívásokkal, illetve fekete faxoldalakkal is elárasztották az egyház irodáit, emellett álarcos tüntetéseket is szerveztek a szcientológiai mozgalom ellen. A benyújtott vádirat szerint a támadások a Szcientológiai Egyháznak 30–70 ezer dollárnyi kárt okoztak.

                     

Más téma , teszek ide pár linket ami jó információ forrás véleményem szerint:

http://szcientologiabug.blog.hu/2008/04/14/hol_rontottak_el        még egy kis csemege http://dir.salon.com/story/books/review/2005/06/28/dianetics/index.html  http://dir.salon.com/story/news/feature/2005/06/30/scientology/index.html     http://dir.salon.com/story/ent/feature/2005/06/27/cruise/index.html  http://dir.salon.com/story/news/feature/2005/07/01/sci_psy/index.html  jó olvasást mindenkinek.

 

 

                                                                                                  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivenaszcientologiarolmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr74740536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.10.30. 17:37:09

Ugyan egyetértek a sráccal, de a módszereivel nem. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy az illegális dolgok, mint pl. hacker-támadás, fenyegetőzés, stb. már rég nem tartozik Anonymous arzenáljába.

Persze soha nem lehet tudni. Bármikor előfordulhat, hogy valaki Anonymous nevében újra elkövet valami hasonlót.

We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.
süti beállítások módosítása