HTML

objektíven a szcientológiáról megint

Az oldal forrása egy Reformer nevű srác bolgja , ami szőrén szálán eltünt, jó információ forrás . Legyen itt mindenki okulására.

Friss topikok

:))))))))))))térjetek meg bűnös lelkek

2008.04.16. 11:20 harmatOSA

Tessék nagyon figyelni! Sok hülye, butaságban tartott majom vagytok!

Na de majd most jól megtudjuk, h mi az igaz út. Tessék rálépni a hubbardi-ösvényre, különben gyilkos leszel, vagy őrült, vagy drogos, vagy laza erkölcsű! Vagy mind együtt!
Esetleg még a világvége is játszik, szóval szedd össze magad, és azonnal nőjjél, vazze!

Nem lesznek őrültek - nem lesznek bűnözők. Ez az ígéret.
Aham.
Villamosszék?
Irgalmas méreginjekció?
Vagy csak simán Tajgetosz?

És jobb, ha tudod, jogai csak a tisztességes embereknek vannak! Kérdezzem meg, vagy tudod már, ki mondja meg, h ki a tisztességes?...





OS - A hatalom azoké, akik el tudják végezni a munkát
Budapest, 2008. március 5., szerda (OS) - A Szcientológia Egyház a Föld országaiban fél évszázada megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően folyamatos kampányokat indított egy őrültség, háború és bűnözők nélküli világért. Nagy hangsúlyt fektet az emberi szabadságra a boldogság utáni vágyra, valamint az ember képességeinek teljes tárházának kifejlesztésére.

Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, nincsenek bűnözők és nincs háború, ahol a tisztességes emberek jogai megadatnak, és az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra - ezek a Szcientológia céljai. -L. Ron Hubbard
Elkerülhetetlen, hogy az Egyház tagjai azonosuljanak az emberi problémák megoldásának ügyével. Tudják, hogy a társadalmat kátyúba juttatja az önzőség, a pénz imádata, laza erkölcsök és szilárdan hiszik, hogy bármely egyén szabadságának fenyegetése egyenlő magának a szabadságnak a fenyegetésével. Többek között fellépnek a drogokkal való visszaélés és szexuális erőszak, a társadalom tudatos tudattalanságban tartása ellen.
Köztudott, hogy a drogfogyasztók potenciális katasztrófát jelentenek a környezetüknek, megromlott fizikai és mentális állapotuk, megzuhant erkölcsi normájuk és hamis ítélőképességük miatt.
Szcientológusok adományaiból milliárdokat költenek a drogokról és emberi jogokról szóló tájékoztató kiadványokra, s terjesztik azokat 163 országban, mert rendelkeznek a válaszokkal és tudják, hogy az emberiséget láncként kötik rabszolgasorba a kábítószerek, melyek egy emberiség feletti hatalomra törő multinacionális vállalkozás termékei.
Már időszámításunk előtti korból ismertek filozófusok nevei:
Lao-Ce, Szókratész, Buddha, akik birokra keltek az élet legalapvetőbb kérdéseivel az emberiség megsegítésére s mindig voltak olyan nagyságok akik ezért bűnösnek kiáltották ki őket. A Szcientológusok naponta több ezer munkaórát töltenek el a Szcientológia céljainak valósággá tételéért. A hatalom azoké, akik el tudják végezni a munkát.
Manapság az az irány, hogy az emberek visszatérnek a konzervativizmushoz. Mindaddig, amíg a Szcientológia Egyház egy látható alternatívát tud nyújtani, addig nőni és terjeszkedni fog.
Önök nagyobbá válnak, ha az Egyház folytatja aktív társadalmi tevékenységét. Ha továbbra is biztosítják az embereket arról, hogy a helyzet nem teljesen reménytelen és nincs itt a világvége, akkor továbbra is sikeresek lesznek . - R. C. újságíró Ontario
Kiadó: Szcientologia Egyház Budapest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivenaszcientologiarolmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr24427995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása