HTML

objektíven a szcientológiáról megint

Az oldal forrása egy Reformer nevű srác bolgja , ami szőrén szálán eltünt, jó információ forrás . Legyen itt mindenki okulására.

Friss topikok

egy lelkes újoncnak.....

2008.03.04. 09:52 harmatOSA


Kedves Mi az igazság!
Úgy érzem, hogy te nem régiben lettél a Szcientológiai Egyház lelkes tagja. Valahogy megérzem az ilyet de, lehet, hogy tévedek. Az lenne a legjobb, ha mielőbb telepítenéd azt a programot (mert nektek szcientológus kispajtásoknak arra van szükségetek) ami saját honlap elkészítését segíti( az egyházad terjeszti a tagok között pénzért). Ott bátran kifejezheted végtelen örömödet és elégedettségedet az eszméitekkel kapcsolatban. Sőt a veled megtörtént csodákat is leírhatod egy sikerjelentésben (csak magadnak ne hazudj).
Viszont akkor már nem kell ellenzéki oldalakat olvasgatnod, mivel az a program segít neked (a háttérből), hogy még a google se keressen rá az ilyen oldalakra és ugye, bár ha nincs ellenzék és rossz hír, akkor minden a legnagyobb rendben.
Nagyon okos az a program telepítsd csak fel bátran. Viszont attól kezdve oda kell figyelned, hogy melyik billentyűt ütöd le (ne hogy rosszat írjál ám) mert többen is olvassák majd a gépedet. De te ünnepeld háromszoros hip hip hurrával ahigy bent az org-ban szoktátok!
Vagy figyeld meg a belső levelező rendszereteket! Közvetlenül senkinek sem írhatsz csak egy közvetítőn keresztül, aki elég vastag filccel húzogatja ki a szavaidat a mail-ekből. Nem fura, hogy senkivel nem levelezhetsz a belső hálótokon közvetlenül? Na mindegy.
Majd jussak eszedbe, ha túladtál mindeneden, és adósságokba kergeted magad és a családodat. Majd minden régi ismerősöd, barátodat és családodat lerázod (mert elnyomó a környezetedben).
Majd beköltöztetnek egy lakásba, ahol közel harmincan lesztek (kapsz egy ágyat). Heti kettőezer forintot kereshetsz, mint az egyház alkalmazottja (persze a bejelentést felejtsd el) ha nem csinálsz rosszat (ártó tettet), hogy abból is lefaragjanak. Folyamatosan tisztek kísérgetnek majd az org-ba, és egyedül sehová se mehetsz majd. Havonta egyszer (ha a statisztikáid az égbe szöknek) kapsz egy pár óra kimenőt (tiszti felügyelettel többed magaddal a városban). Orvosi ellátásra nincs pénz, és különben is drogokat (gyógyszereket) nem fogyaszthatsz! Ha cukorbeteg lennél, akkor különösen vigyáznod kell majd, mert ha bajban leszel csak kuruzslók, lesznek körülötted (halt már meg így ember közöttetek)!
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=196&postdays=0&postorder=desc&start=50&sid=8cc70713e32f1ac0cf402bfc49b26221

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivenaszcientologiarolmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr36364708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása